Choronsaus

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de kruiden fijn.
  • 2 Plet de peperkorrels.
  • 3 Choronsaus wordt gemaakt op basis van béarnaisesaus.
  • 4 Laat hiervoor de witte wijn, dragonazijn, sjalotten, dragon, peperkorrels en zout tot op een derde inkoken in een pannetje.
  • 5 Voeg de eierdooiers één voor één toe en klop op au bain-marie; voeg vervolgens de warme tomatenpuree toe.
  • 6 Wanneer alles goed gemengd is, voeg de gesmolten boter druppelsgewijs bij onder voortdurend roeren.
  • 7 Werk af met een beetje gehakte kervel (of dragon).
  • 8 Choronsaus past goed bij vlees- of visgerechten en bij asperges.

Choronsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos, choronsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Choronsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Choronsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pasta Met Lichtgekleurde Choronsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tournedos, choronsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Choronsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Choronsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pasta Met Lichtgekleurde Choronsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept