Kaastaartjes van de Hognevallei

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de knolselderij schoon, snij in stukjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 3 Stoof de knolselder lichtjes in boter. Pureer met de mixer pureren tot een romig geheel en kruid met peper (zeker geen zout gebruiken).
  • 4 Plet de Hervekaas met een vork en bewerk samen met de selderij en een scheutje room tot een gladde massa.
  • 5 Vul hiermee de taartvormpjes en laat deze gedurende 15 minuten in de oven bakken tot een mooi korstje gevormd is.

Kaastaartjes van de Hognevallei is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kaastaartjes Van De Hognevallei
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaastaartjes Van De Hognevallei
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Wortel-kaastaartjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige kaastaartjes
30 min- Snack
Bekijk recept
Kaastaartjes Van De Hoignevallei
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaastaartjes Van De Hognevallei
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept