Kippenhapjes met kerrie en selder

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het kippenvlees in kleine blokjes. Maak de ui en de selderij schoon en snij in fijne stukjes. Schil de appel , ontpit en verdeel in kleine blokjes.
  • 2 Pers de knoflook.
  • 3 Verhit de olie en bak het kippenvlees goudbruin. Kruid met zout en peper.
  • 4 Voeg de fijngesneden groenten, de knoflook en de appel toe en laat even gaarstoven.
  • 5 Bestuif met bloem en kerrie. Draai het vuur lager en roer er de tomatenpuree en de room door. Kruid met peper en zout en laat nog enkele minuten doorwarmen en indikken.

Kippenhapjes met kerrie en selder is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Kippenhapjes "Cajun"
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenhapjes met gember
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kippenhapjes
Bekijk recept
Kippenhapjes met kerrie en selder
0 min
Bekijk recept