Mosselen met tarbot

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor.
  • 2 Schil de aardappelen en kook gaar.
  • 3 Hak de ui grof, snij de selder en de tomaten in stukken.
  • 4 Snij de oesterzwammen in reepjes.
  • 5 Kook de mosselen koken met de ui, selderij, witte wijn en peper tot ze open gaan.
  • 6 Schik de tarbotfilets in een beboterde ovenschotel en zet 10 minuten in de oven.
  • 7 Haal de mosselen uit de schelp, zeef het kookvocht en kook in tot op een derde, voeg de room bij, kook nogmaals in en voeg de mosselen toe.
  • 8 Smelt in een andere pan boter , bak de oesterzwammen en kruid met peper en zout.
  • 9 Schik de oesterzwammen in het midden van het bord, leg de tarbotfilet erop en overgiet met de mosselsaus. Werk af met tomaat, peterselie en enkele aardappelen.

Mosselen met tarbot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept