Zeeduivelfilet met rijst en saffraan

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zeeduivelfilet in blokjes.
  • 2 Snij de gedroogde tomaten fijn.
  • 3 Doe de visfumet, de tabasco, zout, olijfolie en jenever samen in een pan en breng aan de kook. Pocheer hierin de blokjes zeeduivelfilet gedurende zes minuten. Haal de visblokjes daarna met een schuimspaan uit het pocheervocht en laat goed uitlekken.
  • 4 Kook de rijst gaar in het pocheervocht van de zeeduivel. Voeg de gedroogde tomaten vijf minuten voor het einde van de bereiding bij de rijst.
  • 5 Giet de gare rijst af en vermeng met het komijnzaad, de gepocheerde zeeduivelblokjes, boter en saffraan. Warm het geheel nog even op op een zacht vuurtje en verdeel over voorverwarmde diepe borden of kommetjes. Serveer met een kommetje gemalen kaas apart erbij.

Zeeduivelfilet met rijst en saffraan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Zeeduivelfilet In Katenspekjasje Met Bruin-biersaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign
0 min
Bekijk recept
Verse zeeduivelfilet met preiroom en witte wijnsau
0 min
Bekijk recept
Zeeduivelfilet in rivierkreeftensaus
0 min
Bekijk recept