Gestoomde langoustines in een dipsausje

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de langoustines in een vergiet boven de kokende court-bouillon.
  • 2 Dompel de tomaten 10 seconden in kokend water, koel onmiddellijk af in koud water, pel, halveer, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • 3 Was de peterselie.
  • 4 Meng de mayonaise met de ketchup, het citroensap, de Worcestershiresaus en cayennepeper. Roer er voorzichtig de blokjes tomaat door.
  • 5 Hang telkens twee langoustines, de staart omhoog, over de rand van een groot glas of ijscoupe en garneer het glas met een toef gewassen peterselie. Zet de glazen op een schaal, plaats in het midden een kommetje met dipsaus.

Gestoomde langoustines in een dipsausje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Knapperige kip-sesamruitjes
55 min Snack
Bekijk recept
Sushirolletjes met gerookte kip
35 min Snack
Bekijk recept
Japans tempuragehakt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept