Tongrolletjes Veronique

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de druiven, laat trekken in de cognac.
  • 2 Rol de visfilets op met de velzijde naar binnen, van de kop naar de staart toe. Op deze manier blijven de opgerolde filets perfect gesloten.
  • 3 Pers de citroen. Besprenkel de champignons met citroensap.
  • 4 Pocheer de opgerolde tongfilets in een kruidige visfumet en hou warm. Stoof de champignons in de boter.
  • 5 Zeef het kooknat en laat inkoken, voeg er het sap van de champignons, de cognac van de druiven en de room bij. Laat nog even inkoken, bind met het eigeel en kruid naar smaak.
  • 6 Hou enkele druiven apart voor de garnering en laat de rest opwarmen in de saus (niet meer koken).
  • 7 Giet de saus op een warme schotel of op de borden, leg de rolletjes in het midden, met de druiven aan de ene en de champignons aan de andere kant.

Tongrolletjes Veronique is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoengebraad "Veronique"
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong Veronique
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongfilet Veronique
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese à la Véronique
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept