Viskoekjes met aioli

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de aioli. Pers de knoflookteentjes uit, meng met de mayonaise en breng op smaak met cayennepeper.
  • 2 Stoom of pocheer de visfilet gaar, laat uitlekken.
  • 3 Rasp de geschilde aardappelen en de ongeschilde courgette grof. Meng met de visfilet, de bloem en het ei. Kruid lichtjes met peper en zout.
  • 4 Verhit de olijfolie in een pan en bak het beslag in 8 porties langs beide kanten krokant. Stapel de koekjes op met boterpapier ertussen. Serveer met partjes citroen en de aioli. Lekker met gesmoorde kerstomaatjes.

Viskoekjes met aioli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept