Confituur van goudbes en stervruchten

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de lampionblaadjes van de goudbessen en spoel ze grondig. Halveer een kwart ervan. Spoel de stervruchten en snij ze in plakjes.
  • 2 Breng de goudbessen en de geleisuiker al roerend aan de kook. Laat 2 minuten zacht borrelen. Doe er de plakken stervrucht bij en laat nog 2 minuten koken.
  • 3 Schenk de confituur in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.

Confituur van goudbes en stervruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Garnaalspiesjes met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
KERSTPUDDING
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kerstpudding 2
0 min
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept