Romeinse salade met kip en parmezaan

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de korsten van het brood af en snij het in dobbelsteentjes. Pers de knoflook en meng met 4 el arachideolie. Verhit de olie in een pan en bak het brood krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Bak de kipfilets en laat ze afkoelen.
  • 3 Meng de mayonaise met de mosterd en de worcestershiresaus. Roer de ansjovis door de dressing.
  • 4 Spoel de sla en snij in repen. Meng met de dressing en het brood.
  • 5 Trek of snij de kipfilets in hapklare stukjes. Snij het chilipepertje (zonder de zaadjes) in ringetjes.
  • 6 Verdeel de salade over 4 borden. Leg er de kip bij. Werk af met de parmezaanschilfers en ringetjes chilipeper.

Romeinse salade met kip en parmezaan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept