Veldsla met inktvis en venkel

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de worteltjes die nog aan de veldsla vastzitten. Spoel de sla en dep of zwier hem droog.
  • 2 Snij de inktvis in ringen. Meng het citroensap met de citroenschil, de olijfolie, knoflook, peterselie, paprikapoeder en een snuifje zout. Schep er de inktvis door, dek af en laat 1 uur in de koelkast marineren.
  • 3 Snij de venkel in reepjes, de radijsjes in plakjes. Roer een dressing van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout. Meng de groenten met de dressing.
  • 4 Haal de inktvisringen uit de marinade en gril ze goudbruin.
  • 5 Verdeel de veldsla over de borden. Schep er de gemengde groenten op. Werk af met de gegrilde inktvis en een plukje venkelgroen.

Veldsla met inktvis en venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept