Vis in limoenmarinade

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de blokjes vis over een schaal. Bedek de vis met uiringen. Leg de stukken chilipeper erbij en kruid met peper en zout. Giet het citroen- en limoensap over de vis. Zet minstens 4 uur koel.
  • 2 Verwijder de uiringen en de stukjes chilipeper. Laat de vis uitlekken.
  • 3 Verdeel de blokjes vis over kommetjes of glaasjes. Garneer met blokjes avocado die je door limoensap gehaald hebt, en met koriander. Serveer met sla, taboulé of tomatensalade.

Vis in limoenmarinade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
In limoensap gegaarde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Poonfilets in limoenmarinade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept