Pesto-aardappelen met zeebaars en kerstomaatjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Spoel de rucola.
  • 2 Maak de pesto: stamp de knoflook en de basilicumblaadjes fijn in een vijzel (of gebruik een keukenrobot). Doe er de geroosterde pijnboompitten bij en bewerk verder. Voeg er parmezaan en olijfolie aan toe tot er een mooie gladde structuur ontstaat. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Roer de pesto door de aardappelblokjes. Dep de vis droog. Bak de vis met de kerstomaatjes in olijfolie, draai om en bak nog enkele minuten verder. Kruid met peper en fleur de sel.
  • 4 Serveer de vis met de pesto-aardappelen, kerstomaatjes en de rucola.

Pesto-aardappelen met zeebaars en kerstomaatjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept