Linguine carbonara

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de pancetta in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Pel de knoflook en rasp grof. Voeg die aan de pancetta toe.
  • 2 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af.
  • 3 Klop de eieren los en meng met de kaas. Schep er de warme pasta door tot het ei gestold is. Meng met de pancetta en breng op smaak met peper en zout. Serveer onmiddellijk.

Linguine carbonara is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept