Kabeljauw met gestoomde groenten

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Spoel de courgettes, de bloemkool en de broccoli. Verdeel de bloemkool en de broccoli in roosjes. Snij de courgettes in plakken. Kneus de peperkorrels, bijvoorbeeld in de vijzel.
  • 3 Leg de kabeljauwfilets op een met aluminiumfolie bedekte bakplaat. Besprenkel de vis met olie, kruid met cayennepeper en een snuifje zout. Strooi er de gekneusde peper over en druk lichtjes aan. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.
  • 4 Stoom de bloemkool, de courgettes en de broccoli beetgaar, kruid met peper en zout. Verdeel de groenten over warme borden en leg er de kabeljauw bovenop. Serveer meteen.

Kabeljauw met gestoomde groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept