Macaronigratin met parmaham

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
  • 3 Snij de ham in fijne reepjes. Roer het ei los met de room, de helft van de gemalen gruyère en een snuifje peper. Vet 6 ovenschaaltjes in met boter.
  • 4 Meng de pasta met het roommengsel en de hamreepjes. Verdeel de macaroni over de ovenschaaltjes. Bestrooi royaal met de rest van de gruyère. Zet 10 minuten in de oven, of tot de macaroni een mooi korstje krijgt. Serveer meteen.

Macaronigratin met parmaham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Stevige macaronigratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met 3 Soorten Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Kippenchipolata
30-60 min -
Bekijk recept
Macaronigratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept