Zalmburger met dillesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de limoenschil, pers de limoen uit. Meng het zalmgehakt met de limoenrasp, de helft van het limoensap, de helft van de dille en het ei.
  • 2 Schaaf de venkel in flinterdunne plakjes. Besprenkel ze met de rest van het limoensap.
  • 3 Meng de mayonaise met de mosterd en de rest van de dille.
  • 4 Vorm van het zalmmengsel 4 burgers en wentel ze door de bloem. Bak ze 6 tot 8 minuten in een beetje olie (keer ze halverwege op de andere kant).
  • 5 Snij de broodjes open en leg ze even op de grill. Beleg ze met sla, een schepje dillesaus, een zalmburger en plakjes venkel. Garneer met roze peperbesjes.

Zalmburger met dillesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise curry met zalm & zalmburgers
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige zalmburger met wasabisaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise zalmburger met sesammayonaise
50 min
Bekijk recept