Koffiekoeken voor diabetici

10
60 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verbrokkel de gist in de lauwe melk en laat een kwartiertje staan.
  • 2 Doe de bloem met 5 el aspartaam, 1 eidooier en de gesmolten boter in een kom en giet er het gistmengsel bij. Kneed tot een glad deeg. Laat 45 minuten afgedekt rijzen op een warme plek.
  • 3 Meng de plattekaas met het maïszetmeel, 3 el aspartaam, het vanille-extract, 1 eidooier en de geraspte citroenschil tot een gladde massa.
  • 4 Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een lap van 20 x 30 cm. Bestrijk het met de vulling en rol op.
  • 5 Snij de rol in 10 dikke plakken. Schik ze op een bakplaat bekleed met bakpapier, dek af met plasticfolie en laat opnieuw 15 minuten rijzen.
  • 6 Bestrijk de deegplakjes met eidooier en zet ze 25 minuten in de oven. Laat de koeken afkoelen op een rooster.

Koffiekoeken voor diabetici is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wafels voor diabetici
0 min
Bekijk recept
Chocolademousse voor diabetici
0 min
Bekijk recept
Marsepeinkoekjes zonder suiker
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Cake Voor Bij De Thee! (malt Loaf) En Slanke Versie
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Koffiekoeken met walnotenspijs
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Koffiekoeken met gele room
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
265 min-
Bekijk recept
Koffiekoeken
20-30 min -
Bekijk recept