Uiensoep met fazantfilet

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de uien. Fruit ze in boter. Blus met de wijn en de groentebouillon en laat zachtjes koken.
  • 2 Mix de soep en roer er de room door. Breng ze op smaak met peper en zout.
  • 3 Kruid de fazantfilet met peper en zout. Omwikkel hem met ham. Bak hem rondom goudbruin in boter. Schenk er de wildfond bij en laat afgedekt nog 8 minuutjes garen.
  • 4 Frituur ondertussen de uiringen goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 5 Snij het vlees in plakjes. Verdeel de soep over kommetjes en werk af met een plakje fazantfilet, uiringen en een plukje groen.

Uiensoep met fazantfilet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fazantfilet met spek en paddenstoelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantfilet in brabantse saus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantfilet met spitskool en spek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde Fazantfilet Met Witlofreepjes
30-60 min -
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept