Penne met carpaccio van asperge en Spaanse ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het basilicum, de pistaches, peterselie, knoflook en parmezaan in de keukenrobot en mix tot een dikke pasta. Leng aan met olijfolie tot de gewenste dikte en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Snij de asperges met de dunschiller in linten. Stoof ze kort aan in olijfolie, tot ze beetgaar zijn; stoof ze zeker niet te zacht.
  • 3 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat uitlekken en meng met de aspergecarpaccio en de pesto.
  • 4 Verdeel de pasta over voorverwarmde borden. Werk af met reepjes ham en serveer meteen.
  • 5 Verdeel de pasta over voorverwarmde borden. Werk af met reepjes ham en serveer meteen.

Penne met carpaccio van asperge en Spaanse ham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept