Linguine met paksoi met gorgonzolasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snij de paksoi in reepjes, spoel ze en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Pel de knoflook en snij in fijne plakjes. Snij de gorgonzola in blokjes.
  • 2 Bak de knoflook kort in de hete olie. Doe er de paksoi bij. Roerbak 1 minuut. Giet er de groentebouillon bij. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten sudderen.
  • 3 Verwarm de room. Doe er de kaasblokjes bij en roer tot ze gesmolten zijn. Kruid naar smaak met peper uit de molen.
  • 4 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de groente en de gorgonzolasaus.
  • 5 Verdeel over warme borden en werk af met vers basilicum.

Linguine met paksoi met gorgonzolasaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept