Quinoakoekjes met yoghurt en peer

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Rooster de quinoagraantjes 2 minuten in een pan met antiaanbaklaag. Laat ze afkoelen op keukenpapier. Pers de limoen. Schil de peren, verwijder klokhuis en pitten. Snij ze in partjes. Besprenkel ze met het limoensap. Maal de hazelnoten.
  • 2 Vermeng de bloem met het zout, de quinoa en het bakpoeder.
  • 3 Klop de eieren los met de suiker. Vermeng met de melk en 1 el zonnebloemolie. Schenk bij het bloemmengsel en klop stevig op. Het beslag moet vrij vloeibaar zijn.
  • 4 Roer alles flink door elkaar met een garde, het beslag is dan ongeveer zo vloeibaar als magere yoghurt.
  • 5 Bak de partjes peer een paar minuten in een koekenpan in boter.
  • 6 Bak in een minikoekenpannetje, in de rest van de zonnebloemolie, de quinoa-pannenkoekjes.
  • 7 Leg op elk koekje een paar partjes peer. Schep er wat yoghurt bij. Werk af met hazelnootjes en serveer meteen.

Quinoakoekjes met yoghurt en peer is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koekjes van quinoa & bloemkool
Bekijk recept