Kabeljauw met chorizo en salieboter

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Snij de chorizo in fijne plakjes. Snipper de salieblaadjes.
  • 2 Kruid de visfilets met peper en zout. Bak 1 minuut aan elke kant, in 1 el boter.
  • 3 Leg de vis op bakpapier op een ovenplaat. Verdeel de chorizo over de vis. Zet ongeveer 10 minuten in de oven.
  • 4 Laat de rest van de boter smelten. Doe er de salie bij. Laat 4 minuten heel zachtjes sudderen. Neem van het vuur af en laat nog 3 minuten trekken. Kruid met peper en zout.
  • 5 Kook ondertussen de gnocchi in gezouten water. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven.
  • 6 Schik de kabeljauw en de gnocchi op voorverwarmde borden. Lepel er wat botersaus bij en serveer.

Kabeljauw met chorizo en salieboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept