Rundercarpaccio met parmezaanschilfers

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ossenhaas in flinterdunne plakjes.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Laat afkoelen.
  • 3 Klop een vinaigrette van de olijfolie en de balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel het vlees over de borden. Kruid met peper en zout. Leg in het midden een royaal toefje rucola en garneer met de appelkappertjes, pijnboompitten en parmezaanschilfers. Besprenkel het vlees met wat vinaigrette en serveer meteen.

Rundercarpaccio met parmezaanschilfers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Canapés van carpaccio met truffels
20 min
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept