Winters stoofpannetje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij in gelijke blokjes. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Snij de lente-ui, mét groen, in ringen.
  • 2 Kook de aardappelen net beetgaar in gezouten water.
  • 3 Verhit boter in een pan en fruit sjalot, knoflook en spekblokjes.
  • 4 Voeg er de gekookte aardappelblokjes aan toe en roerbak. Strooi er de lente-ui over en roerbak nog even verder. Breng op smaak met wat peper en zout.
  • 5 Verhit boter in een pan en bak 2 spiegeleieren. Serveer de aardappelen in de pan met de eitjes erbovenop.

Winters stoofpannetje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen met porto en specerijen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomers stoofpannetje met snijbonen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Winters stoofpotje met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met spek
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Winters stoofpotje van varkensvlees.
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winters stoofpannetje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept