Lepelhapje

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel het witloof. Snij het in grove stukken en stoof het even aan in een pan met boter.
  • 2 Vermeng de kappertjes met de parmezaan, de knoflook, de olijfolie en de peper.
  • 3 Rol de ansjovisfilets op. Serveer ze op een lepeltje met het gestoofde witloof en de pesto van kappertjes.

Lepelhapje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lepelhapje scampi met kruidenboter
5 min
Bekijk recept
lepelhapje van gerookte forel
10 min
Bekijk recept
Lepelhapje van gemarineerde sardines
80 min
Bekijk recept
Lepelhapje met witloof en scampi
20 min
Bekijk recept

Lepelhapje scampi met kruidenboter
5 min
Bekijk recept
Lepelhapje van gemarineerde sardines
80 min
Bekijk recept
lepelhapje van gerookte forel
10 min
Bekijk recept
Lepelhapje met witloof en scampi
20 min
Bekijk recept