Moelleux met truffelaardappelen en blauwe kaas

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6-7).
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 15 minuten gaar. Pureer ze.
  • 3 Meng de aardappelpuree met de boter, het eiwit en de room. Kruid met peper en zout.
  • 4 Neem 4 individuele siliconen bakvormpjes die de vorm van een halve bol hebben. Als je andere bakvormpjes gebruikt, strijk ze dan zorgvuldig in met boter.
  • 5 Vul de bakvormpjes voor de helft met het beslag.
  • 6 Leg in elk bakvormpje een stukje kaas.
  • 7 Vul de bakvormpjes verder op met het beslag.
  • 8 Zet ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven (afhankelijk van het type oven).
  • 9 Neem het uit de oven, laat 5 minuten rusten en ontvorm de moelleux op een bord. Dien onmiddellijk op.

Moelleux met truffelaardappelen en blauwe kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept