Zeewolf met appelkappertjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de sjalot en de knoflook en snipper fijn. Verkruimel de geitenkaas en meng met de sjalot en geitenkaas. Kruid met peper, zout en citroensap.
  • 2 Dep de vis droog en kruid met peper en zout. Meng de fond met de witte wijn. Doe de vis in een vuurvaste ovenschaal. Bedek met een laagje van de geitenkaas en duw goed aan. Leg de appelkappertjes erop en schenk de mix van wijn en fond erover.
  • 3 Schuif de ovenschaal 20 tot 25 minuten in de oven. Garneer met een partje citroen en serveer. Lekker met tagliatelle.

Zeewolf met appelkappertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatentartaar met ansjovissen en kappertjes
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade op de wijze van Caesar
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met tomaat en kappertjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van zeebaars en pompelmoes
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept