Gebakken zeewolf met waterkerspuree

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pluk de blaadjes waterkers van de steeltjes.
  • 2 Giet de aardappelen af en pureer ze met een stamper. Meng met de room en de waterkers-blaadjes. Breng de puree op smaak met peper en zout.
  • 3 Dep de visfilets droog met keukenpapier. Bak ze 2 tot 3 minuten aan elke kant in wat boter.
  • 4 Schik de vis op de borden. Snij de limoen in plakjes en leg ze op de vis. Serveer met de waterkerspuree.

Gebakken zeewolf met waterkerspuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Roomkaassoep met waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmoester met gerookt spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met romige aardappel-waterkerspuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beemsterstew Met Kruidig Lamsvlees En Luchtig Waterkerspuree
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept