Geitenkaastaartje met rabarber-aardbeicompote

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de rabarber schoon, snij in schuine stukken. Maak de aardbeien schoon, snij ze in niet te dunne plakken.
  • 2 Smelt de boter in een pan en stoof er de rabarber 2 minuutjes in aan. Blus met witte wijn. Doe er de honing, laurier en tijm bij. Laat opkoken, haal van het vuur en laat lauw worden. Doe er dan de aardbeien bij en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de plakken bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier en laat ze ontdooien. Bestrijk met losgeklopt ei.
  • 4 Snij de kaas in 4 stukken. Leg op elk vel bladerdeeg een stuk geitenkaas. Kruid met peper. Vouw de randjes van het deeg een beetje naar boven rondom de kaas.
  • 5 Bak de taartjes 15 à 20 minuten in de oven. Serveer met de compote.

Geitenkaastaartje met rabarber-aardbeicompote is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoekjes met aardbeien en rabarber
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Geitenkaastaartje met rode biet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept