Gambaspiesjes met knoflook en rode peper

6
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de olijfolie, ketjap manis en sambal oelek in een kommetje, voeg er cayennepeper en paprikapoeder aan toe en roer goed.
  • 2 Leg de gamba's in de marinade en zorg dat ze goed bedekt zijn met de marinade. Zet 2 uur in de koelkast.
  • 3 Prik de gamba's met een teentje knoflook en een chilipepertje op een metalen prikker. Strooi er nog wat grof zeezout over en gril ze op de barbecue.

Gambaspiesjes met knoflook en rode peper is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige gambaspies met salsa verde
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gambaspiesjes met dip
15 min Snack
Bekijk recept
Oosterse Gambaspiesjes
20-30 min -
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met gambaspiesjes
30 min
Bekijk recept