Insalata misto

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de ansjovis uitlekken. Doe samen met de olie, het citroensap en het basilicum in de blender. Mix fijn en kruid met peper en zout. Zet koel weg tot gebruik. 
  • 2 Spoel de slasoorten, laat uitlekken en scheur in hapklare stukken. Maak de boontjes schoon en blancheer ze 5 minuten in lichtgezouten water. Laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.
  • 3 Spoel de kerstomaatjes en halveer. Meng de boontjes met de salade, de tomaatjes en parmezaanschilfers. Hussel alle ingrediënten goed door elkaar.
  • 4 Serveer de salade met de dressing.

Insalata misto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Saute Misto Di Vongole E Datteri
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saute Misto Di Vongole E Datteri
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fritto Misto Del Golfo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fritto Misto
20-30 min -
Bekijk recept

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept