Varkenskoteletjes met tomatensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de honing en meng met het limoensap en de tomatenpuree. Breng op smaak met peper en zout. Wentel de koteletjes door de marinade en zet even koel weg.
  • 2 Dompel de tomaten enkele seconden onder in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water, pel, ontpit en snij in blokjes. Schil de mango en snij ’m in blokjes. Meng met de tomatenblokjes, 2 el olijfolie, het mangosap en gesnipperde bieslook. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje tabasco.
  • 3 Gril de koteletten in enkele minuten goudbruin op de barbecue. Serveer met de tomatensalade.

Varkenskoteletjes met tomatensalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletjes met appelsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletjes met abrikoos
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletjes Met Pruimen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraanse varkenskoteletjes
0 min
Bekijk recept