Calamares à la romana

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de frituurolie op 175°C.
  • 2 Snij de inktvis in ringen en kruid ze met zout. Haal ze vervolgens eerst door de bloem en daarna door het ei.
  • 3 Bak de inktvisringen in porties goudbruin, en keer ze om als ze beginnen te kleuren. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met partjes citroen.

Calamares à la romana is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kleine calamares
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept