Lamsmedaillons met rodekool

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de rodekool in zo fijn mogelijke repen. Verwarm 3 eetlepels olie in de wok. Roerbak de koolreepjes 5 minuten. Doe er de wijnazijn en de suiker bij. Schep goed om. Giet er 200 ml water bij. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 45 minuten stoven. Schep af en toe om. 
  • 2 Schil de peren en snij ze in partjes. Verwijder klokhuis en pitten. Leg de partjes bij de kool. Dek weer af en laat nog 15 minuten stoven. 
  • 3 Bak de gekruide lamsmedaillons 3 tot 5 minuten aan elke kant, in de rest van de zonnebloemolie. 
  • 4 Verdeel het vlees en de groenten over voorverwarmde borden. Werk af met wat gehakte peterselie en dien op met gekookte of gestoomde aardappelen.

Lamsmedaillons met rodekool is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ingepakte lamsmedaillons met venkel-sinaasappelsalade
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmedaillons met spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsstoofschotel
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmedaillons met ganzenlever
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept