Fusilli met kip en groenten

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de uien en de knoflook. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes. Spoel de aubergines en snij ze in blokjes. Laat de erwten ontdooien. 
  • 2 Snij de kipfilet in blokjes. Kruid met peper en zout. Braad ze rondom aan in een scheutje olijfolie. Haal de kip uit de pan. Fruit de ui met de knoflook in dezelfde pan. Voeg er de wortelen, de aubergine en de erwten aan toe. Bevochtig met de witte wijn, kruid met tijm, peper en zout en laat even bakken. 
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de mozzarella in kleine blokjes. 
  • 4 Kook de fusilli beetgaar in gezouten water. Giet af en spoel meteen onder koud water. Laat  uitlekken. 
  • 5 Meng de pasta met de groenten, de kip en de mozzarella. Proef en breng verder op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in een beboterde ovenschaal. Schuif 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi de pasta voor het serveren met gehakte peterselie.

Fusilli met kip en groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept