Schelvis met groenten (2)

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de vis met peper en zout. Pers 1 limoen uit en bedruppel er de vis mee.
  • 2 Roer de kaas los en kruid met peper en zout. Snij de tomaten en courgette in dunne plakken.
  • 3 Leg voor elke visfilet 3 courgetteplakjes licht overlappend naast elkaar op een bakplaat met bakpapier, en daarop tomatenplakjes. Kruid met peper en zout, bedruppel met olijfolie. Verdeel er de helft van de kaas over. Bestrooi met basilicum en leg er de vis op. Dek af met de rest van de kaas.
  • 4 Meng het paneermeel met de tijm en 1 kl olijfolie. Verdeel over de vis. Zet 15 tot 20 minuten in de oven. Serveer met een partje limoen.

Schelvis met groenten (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept