Ragout van everzwijn

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in kleine blokjes. Bak het aan in wat olijfolie en verwijder het vlees uit de pan. 
  • 2 Bak de gesnipperde ui, de blokjes wortel en de selderboogjes aan in hetzelfde vet, maar laat de groente niet kleuren.
  • 3 Voeg het vlees bij de groenten en giet er de wijn bij. Laat op hoog vuur koken tot de alcohol verdampt is. Doe er dan de tomatenblokjes, laurier en rozemarijn bij.
  • 4 Laat onder een deksel zachtjes 1 à 
  • 130 uur garen tot het vlees zacht is. Vermeng met de peterselie. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met tagliatelle of pappardelle.

Ragout van everzwijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met everzwijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak van everzwijn onder een paddenstoelkorst en een mandje wintergroenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept