Tagliatelli met zeevruchten

8
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkel schoon en snij in fijne plakjes. Maak de prei schoon en snij in ringen. Verhit een pan met olie en fruit venkel en prei op een matig vuur. Voeg knoflook en paprikapoeder toe. Blus met de Noilly Prat en de witte wijn. Laat 5 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
  • 2 Voeg de mosselen toe en schud met de pan tot ze open gaan. Haal de gare mosselen uit hun schelp. Bewaar er 8 in de schelp voor de afwerking. Dek de mosselen af en zet ze even apart.
  • 3 Doe de room, de saffraan en de tijm bij de groenten. Doe de inktvis, scampi’s en staartvis erbij en laat onder deksel 10 minuten garen op een zacht vuur. Kook intussen de tagliatelle beetgaar in kokend gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet door een zeef en spoel met vers water. Laat uitlekken.
  • 4 Voeg de mosselen en de garnalen aan het visstoofpotje toe en laat nog even opwarmen. Bind de saus eventueel met wat bindmiddel. Serveer met de tagliatelle, werk af met een takje dille.

Tagliatelli met zeevruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept