Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn, met wat boter. Maak de venkelknollen schoon en snij in ringen. Stoof met de venkelzaadjes, tijm en knoflook gaar. Roer af en toe om.
  • 2 Doe de venkel samen met de room in een keukenrobot, voeg de aardappelpuree toe en mix. Kruid bij met peper en zout.
  • 3 Meng in een kom het broodkruim met de bieslook en de citroenrasp.
  • 4 Wentel de visfilets eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en vervolgens door het broodkruim.
  • 5 Bak de fishsticks bruin in olie. Serveer met de venkelpuree en een partje citroen.

Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fishsticks
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
zelfgemaakte Fishsticks
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broccolipuree met spekblokjes en fishsticks
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeeforelfilet in een sesamkorstje, venkelpuree
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde venkelpuree
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met venkelpuree
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
lamskroon met venkelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept