Rucolastoemp met Italiaanse gehaktballetjes en gestoofde ui

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen. Stamp fijn en maak aan met wat melk, nootmuskaat, peper en zout. Roer de zongedroogde tomaatjes en de rucola door de puree. Serveer de stoemp met de gehaktballetjes en de gestoofde ui.

Rucolastoemp met Italiaanse gehaktballetjes en gestoofde ui is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rucolastoemp met varkenshaasje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept