Pizza met witloof

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de deegvellen open op een bakplaat en prik ze in met een vork. Bak ze 5 minuten voor, draai om en bak nog 5 minuten. Laat afkoelen.
  • 2 Hak 1 teen knoflook fijn en stoof ‘m glazig in olie. Doe er de tomaten bij en breng aan de kook. Laat 5 minuten sudderen. Mix fijn en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verwarm de oven weer voor op 220°C. Snij de rest van de knoflook in dunne plakjes. Spoel het witloof, maak de blaadjes los en stoof ze met de knoflook en de ansjovis 4 minuten in olie.
  • 4 Bestrijk de bodems met de tomatensaus. Verdeel er het witloof over, de pancetta en de kaas. Zet 15 minuten in de oven.

Pizza met witloof is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept