Varkensworst met puree en rode uien

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in ruim genoeg water met zout. Pel en snipper de uien, fruit ze 15 minuten op zacht vuur in 2 el hete olie.
  • 2 Prik intussen de worsten in met een vork. Laat de boter smelten in een braadpan. Laat de worsten op laag vuur 15 minuten bakken. Keer ze geregeld om.
  • 3 Snipper de peterselie. Giet de aardappelen af, schep ze weer in de pan en laat ze uitdampen. Plet ze met een aardappelstamper. Giet de melk er, al roerend, in een straaltje bij. Voeg de boter beetje bij beetje toe. Doe er ook peterselie, zout en nootmuskaat bij en meng.
  • 4 Verwarm al roerend de puree op laag vuur. Serveer meteen bij de worst en de uien.

Varkensworst met puree en rode uien is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Penne met worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensworst Met Aardappelpuree
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensworst met marjolein en andijvie
Bekijk recept
Varkensworst met Chinese kool
Bekijk recept