Champignonsoep met gnocchi, prei en parmezaan

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de prei in ringen. Borstel de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Snij de tomaatjes in reepjes.
  • 2 Snij de pancetta in reepjes en fruit ze even in wat hete olie. Voeg de champignons toe en bak ze goudbruin. Voeg de prei en de tomaatreepjes toe, stoof ze even mee en overgiet met bouillon.
  • 3 Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen. Voeg de gnocchi toe aan de soep en laat nog 5 minuten doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over de borden. Bestrooi met parmezaan en bieslook.

Champignonsoep met gnocchi, prei en parmezaan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept