Penne met merguez, broccoli en snijbiet

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verdeel de broccoli in kleine roosjes en hak de snijbiet grof.
  • 3 Maak het velletje van de merguez open en duw het gehakt eruit. Bak het bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg de broccoli toe en roerbak 5 minuten. Doe er dan de snijbiet bij en roerbak nog 3 minuten tot de blaadjes geslonken zijn.
  • 4 Giet de pasta af en meng met het groentemerguezmengsel. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

Penne met merguez, broccoli en snijbiet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle lunchsalade met geitenkaas
5 min
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Joris Bijdendijks reestoof met karamelappel en aardappelwaaiers
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept