Orecchiette met kerstomaatjes en ricotta

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • 2 Halveer de kerstomaatjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit wat olie in een pan en stoof er de ui en knoflook in tot ze glazig zijn.
  • 3 Blus met de wijn en voeg de tomaatjes toe. Laat 5 minuten garen en roer af en toe om. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Meng de pasta met de tomaatjes. Verdeel over borden en verkruimel er de ricotta over. Werk af met basilicum en een draai van de pepermolen. Serveer meteen.

Orecchiette met kerstomaatjes en ricotta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige quinoa ontbijtsalade
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept