Varkenshaasje met kruidenvulling en kerstomaatjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de koriander, de peterselie en de rucola. Maak de lenteuitjes schoon en snij ze in ringen. Hak de kruiden met de rucola en de lenteuitjes fijn in de blender. Voeg olijfolie, peper en zout toe. Mix nog even.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3 Snij het varkenshaasje overlangs open, maar niet helemaal door. Kruid met peper en zout. Bestrijk met de kruidenvulling en rol dicht. Wikkel het vlees in de pancetta. Steek vast met cocktailprikkers of bind vast met keukentouw.
  • 4 Leg het vlees in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Laat 30 minuten garen in de oven. Haal uit de oven en laat rusten onder aluminiumfolie.
  • 5 Doe de tomaatjes in een vuurvaste schaal, samen met de azijn, de olijfolie, de rietsuiker, de knoflook en de rozemarijn. Bak 15 minuten op 180°C.
  • 6 Kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en laat uitlekken. Roer er de rucola door. Overgiet met de jus van de tomaatjes. Serveer het vlees in plakjes met de tagliatelle en de kerstomaatjes.

Varkenshaasje met kruidenvulling en kerstomaatjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept