Konijnfilet met gegrilde asperges en dragonsaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en breek er de houtachtige uiteinden af. Blancheer de asperges kort in gezouten water. Laat uitlekken.
  • 2 Pel en snipper de sjalot, stoof hem glazig in boter. Voeg een handvol dragonblaadjes toe en roerbak even. Blus met de wijn, voeg de mosterd toe en laat even inkoken. Roer er de room door en laat dan inkoken tot sausdikte.
  • 3 Bak de konijnfilets in boter. Kruid ze met peper en zout.
  • 4 Bestrijk de asperges met olijfolie en gril ze goudbruin. Kruid ze met peper en fleur de sel.
  • 5 Verdeel de asperges over de borden en schep er de dragonsaus bij. Leg er een konijnfilet op en werk af met een plukje dragon.

Konijnfilet met gegrilde asperges en dragonsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Konijnfilet Op Een Bedje Van Raapstelen Met Eigen Ju
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnfilet Gevuld Met Prei, Wortel En Cantharellen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnfilet met hopscheuten en saus van donker bie
0 min
Bekijk recept
Wilde konijnfilet in krokante jas
0 min
Bekijk recept