Kabeljauw met mosterdkorstje

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120°C. Schil de aardappelen en rasp ze grof. Druk al het vocht eruit. Laat ze goed opdrogen.
  • 2 Stoof de lente-uitjes aan in wat boter of olie. Doe er de aardappelen bij en roerbak 1 minuut. Neem van het vuur, breng op smaak en meng met de mosterd.
  • 3 Kruid de visfilets met peper en zout. Schenk de wijn in een ovenschaal en leg er de vis in. Schep het aardappelmengsel op de vis en zet 30 minuten in de oven.
  • 4 Meng de bietjes en de ui en maak aan met de azijn en de zonnebloemolie.
  • 5 Verdeel de salade over de borden en leg er een visfilet bij. Werk af met wat dille.

Kabeljauw met mosterdkorstje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met een mosterdkorstje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensnitsel Met Kaas-Mosterdkorstje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad In Mosterdkorstje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept