Varkensspiesjes met parmezaanpuree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer ze met 1 el boter, de room en de parmezaan. Breng ze op smaak met peper en zout.
  • 2 Maak de paprika’s schoon en snij ze in kwarten. Pel de uien en snij ze in 8 stukken. Snipper de rozemarijn.
  • 3 Snij het vlees in blokjes en prik het afwisselend met de stukken paprika en ui aan spiesjes.
  • 4 Meng de honing met 2 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn. Bestrijk er de spiesjes mee. Bestrooi ze met de rozemarijn en gril ze goudbruin.
  • 5 Serveer de spiesjes met de puree en werk af met basilicum.

Varkensspiesjes met parmezaanpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensspiesjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige varkensspiesjes
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met honing-mosterdsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept